Discreet, snel en in een beveiligde omgeving uw GOUD VERKOPEN bij GOUD INKOOP AMSTERDAM
Al meer dan 23 jaar op de Ceintuurbaan 33 te Amsterdam

Goudbaren verkopen

Wilt u ook

Veilig uw goudbaren verkopen?

Het verkopen van goudbaren kan een belangrijke financiële beslissing zijn, en bij Goud Inkoop Amsterdam bent u bij de juiste partij om deze transactie te doen.

Als u overweegt uw goudbaren te verkopen, bieden wij u een gestroomlijnd en betrouwbaar proces om dit te doen. Onze diensten staan open voor een breed scala aan goudbaren, variërend van kleine gewichten van 0,5 gram tot substantiële baren van 1 kilogram. Het is cruciaal om te benadrukken dat de goudbaren die wij accepteren afkomstig moeten zijn van smelterijen die erkend zijn door de London Bullion Market Association (LBMA), zoals Umicore, Heraeus, Perth Mint, Valcambi en Degussa.

Umicore goudbaar verkopen

Good Deilvery Satus goudbaren

De Good Delivery Status is een garantie voor de zuiverheid en het gewicht van de goudbaren, wat essentieel is voor zowel kopers als verkopers in de goudmarkt. Het zorgt ervoor dat de baren gemakkelijk wereldwijd kunnen worden verhandeld zonder de noodzaak voor verdere inspectie of verificatie van de kwaliteit. Dit is van onschatbare waarde voor u als verkoper, omdat het de liquiditeit en waarde van uw goud maximaliseert.

LBMA goudbaar verkopen

Erkend bedrijven door de London Bullion Market Association (LBMA) leveren Good Delivery Status goudbaren. Mocht u in het bezit zijn van een goudbaar die niet voorkomt op de LBMA-lijst, dan wordt deze door ons niet ingekocht. De garantie bestaat dan niet dat deze volledig van zuiver goud is gemaakt. Onze inkoopexperts zullen de authenticiteit, zuiverheid en het gewicht van uw goudbaar beoordelen als deze op de LBMA-lijst voorkomt.

Goudbaren met certificaat verkopen

Een ander belangrijk aspect van onze inkoopservice is dat de aanwezigheid van een certificaat van echtheid geen altijd invloed heeft op de prijs die wij bieden voor uw goud. Hoewel een certificaat waardevolle informatie kan bieden over de herkomst en zuiverheid van de goudbaar, voeren wij onze eigen grondige tests uit om de authenticiteit van al het goud dat wij aankopen te verifiëren. Dit betekent dat u erop kunt vertrouwen dat u een eerlijke prijs krijgt voor uw goud, ongeacht of u het certificaat bezit.

Umicore goudbaren verkopen

Het verkopen van Umicore goudbaren verloopt soepel en zonder complicaties. Umicore vindt zijn oorsprong in 1805, toen het werd opgericht als een smelterij in België onder de naam Union Minière du Haut Katanga, gericht op de exploitatie van mijnen in de toenmalige Belgische kolonie Congo. Doorheen de 20e eeuw transformeerde het bedrijf door zich te diversifiëren en te specialiseren in non-ferrometalen, edele metalen en materialen voor nieuwe technologieën, wat leidde tot de naamsverandering naar Umicore in 2001. Tegenwoordig staat Umicore bekend als een wereldleider op het gebied van materiaaltechnologie, met een sterke focus op duurzaamheid en recycling van edelmetalen. We zetten ons in om de verkoop van uw edelmetalen voor u als klant zo moeiteloos mogelijk te laten verlopen, door een proces aan te bieden dat helder, doorzichtig is en van A tot Z rekening houdt met uw comfort en veiligheid. Onze deskundige medewerkers zijn te allen tijde beschikbaar om u te begeleiden en te ondersteunen, van de eerste waardeschatting tot aan de definitieve afronding van de verkoop, zodat u uw goudbaren met vertrouwen en zonder zorgen kunt verkopen.

Perth Mint goudbaren verkopen

Als u overweegt uw Perth Mint goudbaren te verkopen, moedigen we u aan kennis te maken met onze diensten en te profiteren van onze deskundigheid op de markt voor edelmetalen. Perth Mint, opgericht in 1899 in West-Australië, werd opgezet als onderdeel van het Britse Royal Mint-systeem om goud van de lokale goudvelden te slaan in Britse soevereinen en halfsoevereinen voor het Britse Rijk. Naarmate de Australische goudproductie groeide, ontwikkelde de Mint zich tot een volledig operationele goudraffinaderij en sloeg het munten, medailles en edelmetaalproducten, waaronder goudbaren. Tegenwoordig staat Perth Mint bekend als een van de grootste en meest innovatieve edelmetaalbedrijven ter wereld, gespecialiseerd in goud-, zilver- en platina producten met een hoge kwaliteit en puurheid. Dankzij onze betrouwbare procedures, aantrekkelijke prijzen en focus op klanttevredenheid zijn we een uitstekende keuze voor de verkoop van uw goud. Neem direct contact met ons op of bezoek onze website om meer te weten te komen over hoe wij u van dienst kunnen zijn bij het verzilveren van uw goud.

Heraeus goudbaren verkopen

De verkoop van Heraeus goudbaren symboliseert onze toewijding aan de tevredenheid van onze klanten. Heraeus, opgericht in 1851 door Wilhelm Carl Heraeus, een Duitse chemicus en ondernemer, begon als een klein familiebedrijf gespecialiseerd in farmaceutische producten. Het bedrijf maakte een grote sprong voorwaarts toen het de eerste was die een proces ontwikkelde om platina op grote schaal te smelten, waardoor Heraeus een pionier werd in de edelmetaalverwerking. Door de jaren heen is Heraeus uitgegroeid tot een wereldwijd opererende technologiegroep met een breed spectrum aan activiteiten, van materialen tot medische en industriële toepassingen, met behoud van zijn sterke basis in edelmetaalproducten. Het besef van het cruciale belang van vertrouwen en integriteit in de edelmetaalhandel drijft ons om diensten van topkwaliteit te leveren die de waardering en het respect van onze klanten verdienen. Gebaseerd op een fundament van transparantie, oprechtheid en superieure servicekwaliteit, streven we ernaar om deze kernwaarden door te voeren in elk facet van onze onderneming.

Credit Suisse goudbaren verkopen

Indien u van plan bent uw Credit Suisse goudbaren van de hand te doen, nodigen wij u uit om de mogelijkheden binnen onze dienstverlening te verkennen en gebruik te maken van onze uitgebreide expertise in de edelmetaalbranche. Credit Suisse werd opgericht in 1856 door Alfred Escher in Zürich, Zwitserland, oorspronkelijk als “Schweizerische Kreditanstalt” met als doel de financiering van de uitbreiding van het spoorwegnet en de industrialisering in Zwitserland te bevorderen. Door de jaren heen transformeerde het van een traditionele bankinstelling tot een wereldwijde financiële dienstverlener, betrokken bij diverse bankactiviteiten, vermogensbeheer en investeringsbankdiensten. Credit Suisse heeft zich ook gevestigd in de edelmetaalmarkt, bekend om zijn hoogwaardige goudbaren en financiële producten die vertrouwen en zekerheid bieden in de wereldwijde markten. Onze solide processen, competitieve tarieven en toewijding aan de tevredenheid van onze klanten maken ons tot een voortreffelijke partner voor uw goudtransacties. We nodigen u uit om contact op te nemen of onze website te bezoeken voor meer informatie over hoe we u kunnen assisteren in het waarde halen uit uw goud.

Waarde van goudbaren

De prijs is afhankelijk van de volgende drie factoren.

  • Gewicht: het gewicht. Hoeveel gram weegt het?
  • Staat: zijn de baren ongeschonden. Of zijn ze niet direct door te verkopen?
  • Goudprijs: de prijs van goud. Welke dagprijs is goud vandaag?

Actuele goudprijs goudbaar

Onze inzet voor het gebruik van actuele goudprijzen in onze prijsstelling zorgt ervoor dat onze klanten altijd een eerlijke en transparante deal krijgen. De goudmarkt is dynamisch en de prijzen kunnen fluctueren, maar door onze prijzen voortdurend bij te werken, garanderen we dat onze biedprijzen de huidige marktwaarde weerspiegelen. Dit zorgt voor vertrouwen en zekerheid bij het verkopen van uw goud.

Hoe zit het met gouden munten verkopen?

Naast goudbaren, kopen wij ook gouden munten in. Zo kunt u direct uw gouden munten verkopen wanneer u met uw goudbarend langs ons kantoor komt. Net als bij goudbaren, baseren wij onze biedprijs voor munten op de actuele goudprijs, waardoor u verzekerd bent van een marktconforme prijs.