Discreet, snel en in een beveiligde omgeving uw GOUD VERKOPEN bij GOUD INKOOP AMSTERDAM
Al meer dan 23 jaar op de Ceintuurbaan 33 te Amsterdam

Gouden sieraden verkopen

Wilt u ook

Snel uw gouden sieraden verkopen?

Verkoop uw gouden sieraden gemakkelijk en veilig via Goud Inkoop Amsterdam.nl. Waarom kiezen voor ons?

Niet alleen zijn we in de hoofdstad gevestigd, ook hebben we jarenlange ervaring met het inkopen van zilver, diamant en goud. Doet u met ons zaken? Dan krijgt u direct geld voor uw goud. Uw gouden sieraden verkopen gaat gemakkelijk en snel. We zijn geïnteresseerd in elke type gouden sieraad voor pols, vinger, hals of oorlel. Zowel oude als nieuwe gouden sieraden verkopen doet u bij ons. Welke reden u ook hebt om sieraden van de hand te doen, bij Goud Inkoop Amsterdam.nl wordt u snel en vakkundig geholpen.

Gouden sieraden verkopen Amsterdam

Discreet gouden sieraden verkopen

Voor de verkoop van al uw gouden sieraden kunt u bij Goud Inkoop Amsterdam.nl terecht. Wij vormen een autoriteit op goud- en sieradeninkoop gebied. We bieden concurrerende prijzen voor het fraaiste goud. Of u nu oude gouden sieraden of juist moderne exemplaren aanbiedt, u kunt altijd bij ons terecht. We kopen gouden sieraden met en zonder certificaat. Dit kunnen zowel losse sieraden zijn, als hele sieradensets. Goud verkopen gaat makkelijker dan dat u denkt. Ongeacht de hoeveelheid karaat goud in het sieraad, wij zijn geïnteresseerd en bieden u de beste prijs.

Welke gouden sieraden kunt u verkopen?

Bij Goud Inkoop Amsterdam kunt u terecht met verschillende soorten gouden sieraden. U kunt de volgende gouden sieraden verkopen:

  • Gouden collier verkopen
  • Gouden ring verkopen
  • Gouden armband verkopen

Gouden sieraden verkopen die liggen te verstoffen

Goud moet gezien en gedragen worden. Het heeft weinig zin het ergens in een kast of doos stof te laten vergaren. Het bijzondere van dit edelmetaal is dat het altijd fraai blijft en niet roest. Je hoeft het niet eens op te poetsen. Op zoek naar het juiste adres voor betrouwbare verkoop van gouden sieraden? Kies voor de gekwalificeerde goudinkopers van Goud Inkoop Amsterdam.nl. Wij voeren eerlijke taxaties uit en laten precies zien op basis waarvan onze prijsberekening tot stand komt. Bovendien tonen we begrip en respect voor het soms emotionele afscheid van gouden juwelen. We voeren een nauwkeurige analyse uit van het goud en betalen u direct contant uit. U kunt er ook voor kiezen het afgesproken bedrag op uw rekening te laten storten. De taxatie is vrijblijvend. Na afloop bent u niet verplicht de juwelen aan ons te verkopen. Ons lidmaatschap bij de Federatie Goud Zilver maakt ons een betrouwbare partner.

Heeft u oud goud. Dit kunt u gemakkelijk en veilig bij Goud Inkoop Amsterdam . NL verkopen.

OudGoud dat maar in de la ligt
GoudGeërfd en u vindt het maar niks
VerkopenStukke sieraden van goud

Gouden armband verkopen

Heeft u bestek van goud, dus niet verguld? Dan kunt u deze gouden bestek verkopen aan Goud Inkoop Amsterdam . NL.

GoudGemaakt van goud
BestekGeen zin meer op te poetsen
VerkopenHet leverd nog geld op

Gouden ketting verkopen

Goudbaren verkopen in Amsterdam

GoudbarenVan puur goud, 999 fijn
VerkopenDirect geld voor uw goudbaren

Gouden oorbellen verkopen

Gouden sieraden verkopen in Amsterdam.

GoudenSieraden die u niet meer draagt
SieradenVan ten minste 8 karaat goud
VerkopenDirect uw oude sieraden voor geld

Gouden horloge verkopen

Gouden munten verkopen in Amsterdam.

GoudenMunten voor geld omwisselen
MuntenWaarmee u niks meer doet
VerkopenDirect in onze winkel

Gouden collier verkopen

Gouden tanden verkopen in Amsterdam

GoudenTanden die zijn geld waard
TandenDie van edelmetalen gemaakt zijn
VerkopenVoor direct geld

Gouden slavenarmband verkopen

Witgoud verkopen in Amsterdam.

WitgoudSieraden die stuk zijn
VerkopenVoor geld omdat u er niks mee doet

Verlovingsring verkopen

Roségoud verkopen in Amsterdam.

RoségoudIs een legering met koper
VerkopenVan roségoud voor direct geld

Trouwring verkopen

Witgoud verkopen in Amsterdam.

WitgoudSieraden die stuk zijn
VerkopenVoor geld omdat u er niks mee doet

Surinaams goud verkopen

Roségoud verkopen in Amsterdam.

RoségoudIs een legering met koper
VerkopenVan roségoud voor direct geld

Turks goud verkopen

Witgoud verkopen in Amsterdam.

WitgoudSieraden die stuk zijn
VerkopenVoor geld omdat u er niks mee doet

Inkoop van gouden sieraden

Bij de inkoop van gouden sieraden is het afhankelijk van verschillende factoren. Deze inkoopfactoren zijn onder andere:

  • Het karaat goud van het sieraad
  • Het gewicht van het sieraad
  • De goudkoers

De goud prijs

De prijs van goud is constant, maar het verschilt per sieraad hoeveel goud er in is verwerkt. Dit is niet alleen afhankelijk van het gewicht van het sieraad, maar ook van de karaat van het sieraad. Hoe hoger het karaat, hoe minder het goud is ‘aangelengd’ met andere, waardeloze metalen. De experts van Goud Inkoop Amsterdam.nl weten precies hoe ze de prijs van een gouden sieraad moeten berekenen. Voor sommige sieraden zal er een certificaat van echtheid zijn. Als u bij ons gouden sieraden wilt verkopen, letten wij op de zuiverheid en het gewicht.

Testen van gouden sieraden

Goud Inkoop Amsterdam.nl beschikt over alle benodigde apparatuur om de kwaliteit van een gouden sieraad te achterhalen. Gouden sieraden verkopen gebeurt aan de hand van een gratis taxatie. We informeren u vrijblijvend over de waarde van het sieraad. We informeren u over het gewicht, de zuiverheid en het karaat. Ook de staat van het sieraad is belangrijk. We kunnen u meestal zelfs iets vertellen over de periode waarin het sieraad is gemaakt.

Welke gouden sieraden kopen wij?

In Nederland mag een sieraad alleen een gouden sieraad genoemd worden als het minstens 14 karaat goud bevat. 14 karaat goud staat gelijk aan 58,50% puur goud. Je herkent dit aan het symbooltje 585 in het eikenblaadje. Wij zijn geïnteresseerd in elke soort gouden sieraad die volgens de Nederlandse wet voor goud mag doorgaan, of het nu een nieuw of een oud sieraad is. we zijn zowel geïnteresseerd in traditioneel goud als witgoud, zolang het maar over een hoog genoeg karaat beschikt. Witgoud is een legering van goud en palladium of nikkel.

Gouden karaat sieraden verkopen?

Gouden sieraden worden in verschillende soorten karaat gehalte gemaakt. In Nederland mag 9 karaat goud, geen goud genoemd worden. 24 Karaat gouden sieraden worden vaak in Aziatische landen gemaakt. In Nederland komt u de volgende karaatgehaltes het meest voor:

  • 14 karaat / 585 goud; 58,5% puur goud
  • 18 karaat / 750 goud; 75% puur goud
  • 21 karaat / 875 goud; 87,5% puur goud

Gouden sieraden van top kwaliteit

Onze experts zijn als geen ander in staat de zuiverheid van het goud te achterhalen. Het meest zuivere goud heeft 24 karaat. 24 karaat goud staat gelijk aan 99,99% zuiver goud. Het spreekt voor zich dat gouden sieraden verkopen van 24K veel waardevoller is dan dat van 14 karaat. De prijs van een gouden sieraad wordt berekend per gram zuiver goud in het sieraad.

Productie gouden sieraad

De waarde van een gouden sieraad is dus afhankelijk van het gewicht en de zuiverheid. Niet iedereen vindt witgoud mooi, maar de waarde van 14k witgoud is hetzelfde als dat van 14k ‘traditioneel’ goud. Een gouden sieraad levert de waarde van het gewicht keer de goudprijs op. Alleen voor luxe merk goudsieraden geldt dat ze de waarde van deze som kunnen overstijgen.

Gouden sieraden verkopen Amsterdam

Goud en de goudprijs

De prijs van gouden sieraden verkopen is afhankelijk van verschillende factoren. Belangrijk is natuurlijk het gewicht van het goud. Ook belangrijk is het goud waarin het sieraad gesmolten is. Hoe hoger het karaat, hoe zuiverder het goud. De overige metalen in de legering zijn doorgaans niets waard, dus het gewicht hiervan draagt niets bij aan de waarde. Verder wordt de waarde van het goud natuurlijk bepaald door de goudkoers, die is weergegeven als de spotprijs. Deze fluctueert aan de hand van de wet van vraag en aanbod. Hoe hoger het beleggersvertrouwen, hoe hoger de vraag naar goud en hoe meer één gram zuiver goud oplevert.

Waarde van goud

Goud is het bekendste edelmetaal en één van de zeldzaamste stoffen op aarde. Vandaar dat de waarde per gram zo hoog is. Goud wordt al duizenden jaren gebruikt voor sieraden. Eerst konden alleen koningen en hoge adel zich goud veroorloven. Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een gouden sieraad in huis. Goud is geliefd om zijn kleur en het eenvoud van het onderhoud.