Discreet, snel en in een beveiligde omgeving uw GOUD VERKOPEN bij GOUD INKOOP AMSTERDAM
Al meer dan 23 jaar op de Ceintuurbaan 33 te Amsterdam

Hoe werkt goud verkopen? Onze werkwijze

Bijna iedereen heeft wel ergens wat kostbaarheden verzameld. Gouden en zilveren munten, oude horloges en sieraden waar we nauwelijks nog naar omkijken en die we best zouden willen verkopen. U wilt weten: hoe werkt goud verkopen? Wij leggen dit graag aan u uit!

Wat te doen als u besluit uw gouden munten en sieraden te verkopen?
We kunnen natuurlijk overwegen om de goudstukken voor altijd in dat oude koekblik te bewaren. Een alternatief is echter om ze van de hand te doen en dan wilt u er uiteraard een goede, eerlijke prijs voor krijgen. Een logische vraag die dan opkomt is, aan wie verkoop ik mijn gouden munten en juwelen? Met andere woorden, hoe werkt goud verkopen?

Stappenplan “hoe werkt goud verkopen?
De inkoopwinkel Amsterdam heeft een simpel stappenplan gemaakt om uw goud op een betrouwbare manier te verkopen. Het bestaat uit slechts vier stappen.

Stap 1: het verzamelen van uw goud en andere kostbaarheden
Het eerste wat u uiteraard moet doen is uw goud en andere waardevolle items verzamelen. Kijk eens goed in allerlei opbergplaatsen waar u in de loop der jaren mogelijk wat oude munten hebt opgeborgen. Of sieraden die u niet meer draagt, dan wel hebt geërfd van ouders of grootouders. Kijk ook eens op zolder, in dozen opgeborgen in de klerenkast of achter de hoogste boekenrij.

Stap 2: Kom naar onze winkel voor een gratis taxatie
Ondanks dat veel goud opkopers hun diensten online of goud verkopen per post aanbieden, raden wij u aan erkende, betrouwbare taxateurs te zoeken. Experts zoals u die aantreft in onze inkoopwinkel in Amsterdam.

Stap 3: Beslis zelf om uw goud te verkopen of niet
Het is dan vervolgens aan u om te bepalen of u onze prijs accepteert of niet. Zo ook, om vragen te stellen als u daarover twijfels heeft. Onze medewerkers weten u precies te vertellen hoe de goud-markt werkt en op basis waarvan de waarde wordt bepaald.

Stap 4: Hoe wil u uw geld ontvangen? Cash of via de bank?
Op het moment dat u het eens bent met de prijs, mag u zelf beslissen of u uw geld direct cash wilt ontvangen of via een transfer naar uw bankrekening. U hoeft bij ons dus nooit te wachten op uw geld, waar u mogelijk ook al eerder een bestemming hebt gegeven.

Goud Inkoop Amsterdam – Direct, persoonlijk contact
Een winkel waar u in direct contact komt met professionals. Ervaren mensen die gratis uw goud taxeren. En u daarbij haarfijn kunnen uitleggen hoe hij of zij tot die prijs is gekomen.

U kunt onze inkoopwinkel vrijblijvend bezoeken, zonder afspraak tijdens onze openingsuren.

Onze vakmensen staan klaar om u te helpen bij het vraagstuk “hoe werkt goud verkopen?” Om samen met u uw goud en andere kostbaarheden te taxeren en al uw vragen te beantwoorden. Zo ook om geld uit te keren als u besluit tot verkoop. Daarvoor heeft u enkel een geldig ID nodig.

U bent bij Goud Inkoop Amsterdam aan het juiste adres!