Discreet, snel en in een beveiligde omgeving uw GOUD VERKOPEN bij GOUD INKOOP AMSTERDAM
Al meer dan 23 jaar op de Ceintuurbaan 33 te Amsterdam

Goud verkopen

Wilt u ook

Goud verkopen?

Uw goud verkopen in Amsterdam gaat veilig en gemakkelijk bij Goud Inkoop Amsterdam.NL

Voor een snelle en discrete verkoop van uw goud gaat u naar Goud Inkoop Amsterdam.NL. Bezoek onze goudwinkel tijdens onze openingstijden. Ook voor zilver verkopen, juwelen verkopen of horloge verkopen kunt u bij ons terecht. Goud verkopen doet u veilig en discreet bij ons op kantoor. Al meer dan 50.000 mensen gingen u voor. Kom vrijblijvend langs en laat u verrassen wat uw goud u kan opleveren. 

Heeft u oud goud. Dit kunt u gemakkelijk en veilig bij Goud Inkoop Amsterdam . NL verkopen. Is het stuk of incompleet? Lever dit in want het brengt u geld op!

OudGoud dat maar in de la ligt
GoudGeërfd en u vindt het maar niks
VerkopenStukke sieraden van goud

Goud bestek verkopen

Heeft u bestek van goud, dus niet verguld? Dan kunt u deze gouden bestek verkopen aan Goud Inkoop Amsterdam . NL. Het gouden bestek moet van massief goud zijn. Dit kunt u herkennen aan de officiële goud keurtekens.

GoudGemaakt van goud
BestekGeen zin meer op te poetsen
VerkopenHet leverd nog geld op

Goudbaren van bijvoorbeeld Umicore, Drijfhout, Schöne Edelmetaal, Hereaus, Perth Mint en andere LMBA geaccrediteerde smelters.

GoudbarenVan puur goud, 999 fijn
VerkopenDirect, u krijgt geld voor uw goudbaren

Heeft u gouden sieraden in de la of een schoenendoos liggen? Gouden sieraden die u al jarenlang niet meer draagt omdat deze uit de mode of stuk is? Deze gouden sieraden kan u veel geld opleveren. Kom ermee langs en wissel u goud om in geld.

GoudenSieraden die u niet meer draagt
SieradenVan ten minste 8 karaat goud
VerkopenDirect uw oude sieraden voor geld

Gouden munten verkopen zoals de Maple Leaf, Krugerrand, gouden tientje of de American Eagle. Wij kopen gouden munten in UNC of ook in beschadigde staat in. Inkoop van gouden munten vanaf 1 gram. 

GoudenMunten voor geld omwisselen
MuntenWaarmee u niks meer doet
VerkopenDirect in onze winkel

Heeft u net uw gouden tand getrokken of heeft u een tandartenpraktijk waarbij patienten gouden tanden en kiezen achterlaten. Dentaal goud verkopen kan u geld opleveren omdat hier edelmetalen in zitten.

GoudenTanden die zijn geld waard
TandenDie van edelmetalen gemaakt zijn
VerkopenVoor direct geld

Wilt u witgoud verkopen? Witgoud bestaat uit een legering van goud, zilver, nikkel of palladium. Afhankelijk van het goudgehalte kan dit 9, 14 of 18 karaat goud zijn. 

WitgoudSieraden die stuk zijn
VerkopenVoor geld omdat u er niks mee doet

Heeft u roségouden sieraden die u wilt verkopen? Sieraden die gemaakt zijn van roségoud bestaat uit een legering van goud, zilver en koper. Afhankelijk van het goudgehalte kan dit 58,5% of 75% goud zijn. Hoe lager het goudgehalte, hoe roder het sieraad eruit ziet door de hoeveelheid koper. 

RoségoudIs een legering met koper
VerkopenVan roségoud voor direct geld
Amsterdam goud verkopen

Direct geld voor uw goud

Heeft u nog goud ergens liggen? Zo kan het goud achter in de la of in een schoenendoos in de berging die al jaren ligt te verstoffen u geld opbrengen. Bij verkoop van uw goud, krijgt u direct geld van ons. Dit kan contant of via de bank. Wel zo fijn en makkelijk toch? Het maakt bij het verkopen van uw goud niet uit of het oud of dat het stuk is. Bij ons bent u op het juiste adres voor de beste prijs voor oud goud verkopen. U kijkt mee waarbij wij het goud testen. Klaar terwijl u wacht.

Wat wilt u verkopen?

Wilt u gouden sieraden verkopen?

Gouden sieraden verkopen doet u veilig en discreet bij ons op kantoor. U kunt sieraden natuurlijk ook zelf verkopen via internet. Echter brengt dit onnodig veel risico’s met zich mee. Daarom bieden wij onze inkoop goud service aan in een beveiligde omgeving. Zo weet u waar u aan toe bent als u aan ons uw gouden sieraden verkoopt. Het kan zijn dat u uw sieraden al jarenlang niet draagt en al jaren in de la ligt. Het voordeel hiervan is dat uw gouden sieraden nog veel geld kan opleveren zonder dat u het weet. Laat u verassen met een mooi geld bedrag en kom direct langs. 

  • Veilig en discreet in beveiligde omgeving
  • Ook kapotte gouden sieraden worden ingekocht
  • Direct contant uitbetaald of via de bank

24 karaat goud

Wanneer we over 24 karaat goud hebben, betekent dit dat het gemaakt is uit puur goud. Dit houdt in dat het uit 24 delen van 24 is. Ook wel 100% of fijn goud genoemd. Bij 14 karaat goud hebben we dan over 14 delen van 24. Dit komt overeen met 58,5%. De cijfers 585  of 14K vindt u dan ook vaak terug in sieraden die in Nederland zijn geproduceerd. Dit komt doordat in Nederland goud alleen goud genoemd mag worden als deze tenminste een zuiverheid van 14 karaat heeft. Sieraden met deze gehalte moeten officiële goudkeurmerken bevatten in Nederland. 

Goud inwisselen

Ons kantoor dat centraal gelegen is in Amsterdam kunt u goud inwisselen voor geld. U kunt gouden objecten inwissel ringen, kettingen, horloges en munten. Bij het inwisselen van objecten is het van belang dat het object van goud is en niet verguld. Bij vergulden objecten gaat het maar om een zeer dunne laag dat op een basis metaal zit. Vergulden objecten kunt u niet inwisselen bij ons. Zo kunt u gouden voorwerpen inwisselen van 9 karaat goud, 14 karaat goud, 18 karaat goud of hoger. Voor een snelle afwikkeling van de transactie wordt de uitbetaling contant of via de bank gedaan. U weet dan gelijk waar u aan toe bent. Dat is toch wel zo fijn?

Gespecialiseerd voor goud verkopen

Al sinds 2000 zijn wij gevestigd in Amsterdam en gespecialiseerd in het opkopen van goud. Met deze jarenlange ervaring weet u dat u bij een expert aanklopt om uw goud te verkopen. Zo wordt intern alle medewerkers opgeleid door een gediplomeerd taxateur dat is geregistreerd bij de Federatie Goud en Zilver. Al het goud dat u aanbiedt wordt niet alleen gewogen, maar ook professioneel beoordeeld aan de hand van onze strikte richtlijnen. Zo weet u dat u altijd een goede prijs krijgt voor uw goud. 

Geschiedenis van goud

Goud het glimmende gele metaal. Wie kent het niet? Al millennia’s lang fascineert het glanzende metaal de mensheid. Het glimmende gloed van macht en schoonheid! In de tijd van de Egyptische farao, ver voor de tijd van de jaartelling van Christus, werd het veel gebruikt als versieringen die teruggevonden zijn in diverse graftombes. Het was dan ook gebruikelijk in het oude Egyptische beschaving dat er een schat mee het graf in ging. Ook werd goud buitenom sieraden als betaalmiddel gebruikt in de vorm van munten.

Het gebruik van goud heeft dan ook een lange geschiedenis en gaat ook ver voor onze jaartelling. Het ontstaan van goud heeft een nog langere geschiedenis.

Hoe ontstaat goud?

Goud ontstaat tijdens een kernsplitsingsreactie. Niet zo een kleintje, maar een grote dat meer dan tien keer zo zwaar is als onze zon. Het ontstaan van goud gebeurd niet hier op aarde. De kracht van een atoombom komt hier niet in de buurt. Het goud wat hier op aarde ligt komt dan ook buiten onze aarde vandaan. Dit is in de tijd dat onze zonnestelsel werd gevormd meegevoerd in gaswolken. In deze gaswolken zitten delen van goud dat is ontstaan tijdens een supernova.

Goud dat in onze aarde zit wordt door hoge druk ondergronds meegevoerd door vulkanisme naar de aardoppervlakte. Dit kan als een spoorelement aan andere mineralen samen de oppervlakte bereiken. Mineralen waarmee deze dan samen gevonden worden zijn bijvoorbeeld quartz of pyriet. Het komt ook wel voor dat deze in als stukjes los worden gevonden. In dat geval noem je zo een goudklompje een nugget. De grootste nugget die ooit is gevonden is wel 72KG in Australië in het jaar 1869  en heeft de naam van “Weclome Stranger” gekregen.

Meer dan alleen goud inkoop

Door onze jarenlange ervaring en expertise kopen wij meer in dan allen goud. U kunt voor het volgende ook bij ons terecht:

Eigenschappen goud

Goud heeft een scheikunde symbool van Au met een atoomnummer 79. In het Latijns wordt goud, aurum genoemd. Met een dichtheid van 19.320 kg/m3 heeft goud een relatief hoge dichtheid. Zo heeft ijzer (Fe) een dichtheid van 7.860 kg/m3 en koper (Cu) een dichtheid van 8.960 kg/m3. Er zijn niet veel metalen die een hogere dichtheid heeft als goud. Platina (Pt) is zo een metaal met een dichtheid van 21.450 kg/m3 wat hoger ligt. 

Direct geld goud verkopen

Goudprijs

De prijs van goud wordt bepaald door middel van de wereldwijde vraag en aanbod. De koers van goud is continue in beweging door financiële- en economische actualiteiten en ontwikkelingen. De goud inkoopprijs wordt bepaald aan de hand van deze goudprijs. Wel dient u rekening te houden dat sieraden meestal niet uit puur goud bestaat maar uit een legering van goud en andere metalen zoals zilver en koper. Sieraden zijn meestal gemaakt van 14 of 18 karaat goud. Hogere en lagere karaat gehalte bestaan natuurlijk ook. Hierbij wordt bij de inkoop rekening mee gehouden. Bij het verkopen van uw goud kan door de hoge goudprijs u een mooie bedrag opleveren.