Discreet, snel en in een beveiligde omgeving uw GOUD VERKOPEN bij GOUD INKOOP AMSTERDAM
Al meer dan 23 jaar op de Ceintuurbaan 33 te Amsterdam

Goud verkopen bij de juwelier – wel zo verstandig?

Velen onder ons hebben ergens een doosje of kistje staan waarin wat kostbaarheden zijn verzameld. Op het moment dat we besluiten deze te verkopen, komen we vaak niet verder dan de plaatselijke juwelier, zonder te bedenken dat er speciaalzaken bestaan die al uw kostbare kleinoden veel beter op waarde weten te schatten.

Goud verkopen bij de juwelier – niet zo verstandig!
Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom het niet de beste keus om is uw goud te verkopen bij de juwelier.

1. Wat weet de juwelier?
De meeste juweliers zijn meer bezig met verkoop dan inkoop. Met andere woorden, zelden treft u daar een inkoopexpert. Iemand die zich continu actualiseert ten aanzien van de goud- en zilverprijs. Het gevolg is dat u bij de juwelier zelden de beste prijs krijgt. Als u het besluit hebt genomen om uw kostbaarheden te verkopen, is het raadzamer daar een goede prijs voor te krijgen bij een speciaalzaak.

2. De juwelier koopt niet alles in
Veel juweliers kopen niet alle kostbaarheden op. Meestal alleen wat voor hen verkoopbaar is. De een beperkt zich tot het opkopen van goud, zilver inkoop of diamanten. De ander geeft de voorkeur aan oude sieraden of horloges. Goud Inkoop Amsterdam daarentegen heeft interesse in al uw goud en zilver en werkt met professionele experts die deze ook een voor een kunnen taxeren.

3. Uw geld vrij besteden
Veelal is er een speciale reden waarom u besluit uw goud en zilver te verkopen. U spaart voor een andere auto, het oude bankstel is aan vervanging toe of u wil een grote reis maken. Bij de juwelier ontvangt u vaak een tegoedbon. Met andere woorden, u moet het bedrag dat u voor uw juwelen ontvangt in haar of zijn zaak besteden. Veelal ook nog binnen een bepaalde periode. Geeft u er niet de voorkeur aan om het geld vrij te besteden?

Uw goud verkopen bij de juwelier – dacht het niet!
Bovenstaande redenen moeten u op zijn minst aan het denken zetten. Nadat u heeft besloten uw kostbaarheden van de hand te doen, is het zaak dat u dat zo goed mogelijk doet. En u vooral niet bekocht voelt als u later van een familielid, vriend of collega hoort dat er veel betere mogelijkheden waren om uw goud en zilver te verkopen.

Alternatieven voor goud verkopen bij de juwelier

Er zijn betrouwbare alternatieven voor uw goud verkopen bij de juwelier. Speciaalzaken waar professionals u oog in oog te woord staan en een eerlijke prijs bieden voor uw gouden en zilveren munten, baren en sieraden. Goud Inkoop Amsterdam is zo’n speciaalzaak. We zijn gemakkelijk te bereiken en u kunt zo binnenlopen, zonder afspraak.

Bezoek ons!
Kom met uw kostbaarheden langs in onze winkel tijdens openingsuren. Als u een geldig ID meebrengt kunnen we u meteen uitbetalen, contant of via een overschrijving naar uw bankrekening. Zo hoeft u bij ons dus nooit op uw geld te wachten.