Discreet, snel en in een beveiligde omgeving uw GOUD VERKOPEN bij GOUD INKOOP AMSTERDAM
Al meer dan 23 jaar op de Ceintuurbaan 33 te Amsterdam

Waar kan ik goud verkopen voor cash in Amsterdam?

Stel u heeft waardevolle sieraden, gouden munten of goudbaren en u wilt deze verkopen, maar u weet nog niet helemaal hoe en wat. Dan kan het een goede optie zijn om bij ons uw goud te verkopen. Hieronder leest u meer over direct uw goud verkopen voor cash in Amsterdam.

Waarom uw goud verkopen?
Goud is aardig wat waard en dat is algemeen bekend. Onder meer door deze reden zijn er dan ook veel mensen die op de momenten dat ze even financieel wat kunnen missen een stuk goud kopen als investering. Het is echter best mogelijk dat u ineens in een situatie beland, waarbij direct cash geld nodig is. In bijvoorbeeld zo een situatie kan het een ideale optie zijn uw goud direct langs te brengen en erachter te komen hoeveel uw goud momenteel waard is.

Direct een taxatie
Wanneer u uw goud bij ons langsbrengt, is het mogelijk om direct een taxatie te. Dit is volledig gratis. Indien u de prijs die er voor uw goudstukken gegeven kan worden een goede prijs vindt, dan kunt u overgaan tot de verkoop ervan. Wel is het slim om alvorens uw goudstukken langs te brengen, thuis uit te zoeken wat wel en geen goud is. Het is immers prima mogelijk dat bijvoorbeeld bepaalde sieraden wel op goud lijken, maar eigenlijk geen echt goud zijn. Een makkelijke manier om dit zelf uit te zoeken is door een sterke magneet te gebruiken. Indien een object magnetisch is, kan dit geen goud zijn.

Uitbetaling in cash
Na onze vrijblijvende taxatie, kunt u zelf bepalen of u uw goudstukken wel of niet verkoopt. U kunt bijvoorbeeld ook kiezen om maar een deel van uw goud op dit moment te verkopen. Indien u ervoor kiest over te gaan tot de verkoop van uw goud is het proces verder erg simpel. U levert uw goudstukken simpelweg in bij ons in ruil voor cash geld. Goud verkopen voor cash in Amsterdam is dus erg eenvoudig en snel gedaan.

De voordelen
Zoals gezegd ontvangt u voor de door u ingeleverde goudstukken direct cash geld. Dat wij u contant uitbetalen kan voor u verschillende voordelen hebben. Om te beginnen is het geld direct in uw handen en hoeft u niet te wachten op bijvoorbeeld een overschrijving. Bij overschrijvingen kan het immers zomaar het geval zijn dat er meer tijd in het proces gaat en dat u uw geld pas na enkele werkdagen binnen heeft. Dat is natuurlijk niet altijd handig. Waar mogelijk, bieden wij u daarom direct cash zodat u dit meteen in uw handen heeft en bijvoorbeeld een onverwachtse kost direct kunt betalen.

Kom vandaag langs!
Mocht u erover nadenken om uw goud te verkopen, twijfel dan niet langer en kom meteen bij langs bij Goud Inkoop Amsterdam voor een gratis taxatie. U bent altijd zonder afspraak welkom tijdens onze openingsuren. Vergeet niet uw geldige legitimatiebewijs mee te nemen!