Discreet, snel en in een beveiligde omgeving uw GOUD VERKOPEN bij GOUD INKOOP AMSTERDAM
Al meer dan 23 jaar op de Ceintuurbaan 33 te Amsterdam

Goud verkopen per post – is dat wel zo verstandig?

Veel mensen hebben goud in huis dat ze willen verkopen. Goud verkopen per post is ook mogelijk. Maar is dat wel zo verstandig? In dit artikel gaan we daar op in.

Via de post goud verkopen – er zitten risico’s aan vast
Het klinkt natuurlijk heel erg gemakkelijk: goud verkopen per post. Maar natuurlijk kleven er enkele risico’s aan. We zijn ons allemaal bewust van het feit dat goud heel waardevol is. Daarom wilt u ook dat er veilig met uw goud wordt omgegaan.

Helaas kan er ook weleens iets mis gaan. Zeker als het gaat om de post. Dat kan er soms chaotisch aan toe gaan, met als tragisch gevolg dat uw goud ook verloren kan worden. Omwille van die reden is het niet altijd verstandig om goud per post te verkopen.

Hoe wordt de goudwaarde bepaald?
Een ander punt is dat u er niet bij bent als de waarde wordt bepaald, wanneer u het goud per post verstuurt. Het is dus niet echt transparant te noemen en dat is natuurlijk vervelend.

U weet niet precies of u wel de juist waarde voor uw goud krijgt. En u weet ook niet hoe er bij dat specifieke goudkantoor op afstand te werk wordt gegaan. Dat is dus nog een ander probleem die komt kijken bij goud per post versturen.

Per post goud verkopen = niet gelijk het geld ontvangen
Een ander negatief punt aan goud per post verkopen, is dat u niet gelijk het geld ontvangt. Het komt dus ook minder betrouwbaar over en iedereen begrijpt hoe vervelend het is wanneer u een lange tijd op uw geld moet wachten. Dus dat is ook een zeer groot nadeel te noemen.

Als u naar een fysieke inkoopwinkel gaat, wordt er direct een afspraak gemaakt over het bedrag. Als u daar dan mee akkoord gaat, ontvangt u in de regel direct het geld. Dat geeft een transactie toch een fijner gevoel, in plaats van dat u daar nog achteraan moet gaan.

Goud verkopen in een inkoopwinkel als veilige optie
Bij ons kunt u gelukkig uw goud gewoon op een fysieke manier verkopen, zodat u niet te maken krijgt met al die negatieve aspecten die hierboven zoal zijn genoemd. Wij bepalen de waarde van het goud in uw bijzijn en bieden daarvoor dan een eerlijke prijs. Gaat u akkoord met dat bedrag? Dan maken we de transactie gelijk rond en ontvangt u gelijk uw geld.

Bezoek Goud Inkoop Amsterdam
Bij het bepalen van de waarde baseren we ons op de huidige goudkoers en wat de actuele inkoopprijs daarvan is op dat huidige moment. Zo weet u zeker dat u waar voor uw geld krijgt. Daarnaast vindt de goud en juwelen inkoop plaats in een beveiligde omgeving met camera’s, zodat u u zich ook gewoon heerlijk veilig kunt voelen, want dat is ook heel wat waard uiteraard. Kom vandaag nog langs en ontdek hoeveel uw goud waard is!