Discreet, snel en in een beveiligde omgeving uw GOUD VERKOPEN bij GOUD INKOOP AMSTERDAM
Al meer dan 23 jaar op de Ceintuurbaan 33 te Amsterdam

Roségoud verkopen

Wilt u ook

Roségoud verkopen?

Uw roségoud verkopen in Amsterdam zonder afspraak direct een taxatie door een taxateur

Directe uitbetaling bij roségoud verkopen , in tegenstelling tot veilinghuizen. Door onze jarenlange ervaring in Amsterdam gegarandeerd een betrouwbare partner bij de inkoop van uw rosé goud.

Rose goud ketting verkopen

Geen verplichitng tot aankoop nieuwe sieraden

Goud inkoop Altijd de meest actuele goudprijs en bij Goud inkoop Amsterdam NL is makkelijk te bereiken en volop parkeerruimte aan de Ceintuurbaan in Amsterdam.

Inkoop van roségoud

oud verkopen? Bij ons bent u aan het goede adres. Ons bedrijf in Amsterdam is gespecialiseerd in de inkoop van goud. Wilt u oud goud of sloopgoud verkopen, dan maakt het niet uit om welke sieraden het gaat: gouden ringen, gouden armbanden, gouden kettingen, gouden oorbellen of sloopgoud dat als edelmetaal een bepaalde waarde vertegenwoordigt. ‘Goud Verkopen’ aan de Ceintuurbaan is een van de betere adressen voor goud aankoop in Amsterdam. U kunt tijdens de openingstijden gewoon binnenlopen; wij adviseren u graag goed voor we gaan taxeren en tot de aankoop van goud overgaan. Goud inkoop is voor ons een vertrouwenskwestie; als onze klanten (oud) goud verkopen, hebben ze recht op een deskundige en eerlijke waardebepaling.

Gebroken of stuk

Ook gebroken en stukke sieraden worden door ons ingekocht. 

Hoe kan ik oud goud verkopen?

Kom vrijblijvend langs met uw oud goud.

Repareren of verkopen?

Natuurlijk kunt u uw oude sieraden laten repareren als deze stuk is. Repareren is niet kosteloos. Het is dan ook de vraag of u na reparatie het sieraad gaat dragen. 

Nu verkopen of later

De vraag is altijd of het verstandig is om het nu te verkopen of te wachten. Wat de prijzen in de toekomst doet, dat weten wij van Goud Inkoop Amsterdam NL met decennia lange ervaring ook niet. Wel krijgt u van ons direct een bod waardoor de waarde van nu weet.

Oud goud recyclen

Uw oud goud wordt opnieuw omgesmolten en gerecycled tot nieuwe goudproducten.

Waarde van oud goud

De prijs is afhankelijk van de volgende drie factoren.

  • Gewicht: het gewicht. Hoeveel gram weegt het?
  • Karaat: gehalte van goud. Hoeveel karaat is het?
  • Goudprijs: de prijs van goud. Welke dagprijs is goud vandaag?

Niet alles is goud wat er blinkt

Zoals u weet is niet alles goud wat er blinkt. Bij Goud Inkoop Amsterdam NL kopen wij uitsluitend massief gouden sieraden en juwelen. Vergulden sieraden of juwelen worden door ons niet ingekocht. 

Rose goud ketting verkopen

Kom direct langs

Om u zo snel mogelijk te helpen is het verstandig om vooraf uw goud te sorteren van anderen metalen zoals zilver.