Discreet, snel en in een beveiligde omgeving uw GOUD VERKOPEN bij GOUD INKOOP AMSTERDAM
Al meer dan 23 jaar op de Ceintuurbaan 33 te Amsterdam

Oud goud verkopen

Wilt u ook

Uw sloopgoud of oud goud verkopen?

Ook benieuwd naar de mogelijkheden van oud goud verkopen? Waarom oud goud in huis laten rondslingeren en wachten tot het stof vergaart?

Veel beter is het via Goud Inkoop Amsterdam.nl van de hand te doen tegen een mooie, eerlijke prijs. Oud goud verkopen gaat eenvoudig en veilig. Er zijn verschillende redenen om voor ons te kiezen. Ten eerste is een taxatie van uw oude goud bij ons volledig GRATIS. Onze experts hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe ze de waarde van goud moeten taxeren. Gaat u met ons in zee, dan krijgt u direct uitbetaald voor uw oud goud. Dit kan contant, of het geldt wordt op uw rekening gestort. De experts van Goud Inkoop Amsterdam.nl staan u snel, vakkundig en geduldig te woord.

Oud goud inkoop Amsterdam

Geen verplichitng tot aankoop nieuwe sieraden

Bij Goud inkoop Amsterdam NL is er geen verplichting om nieuwe sieraden aan te schaffen na de verkoop van uw goud. Wij bieden altijd de meest recente goudkoersen. Onze locatie aan de Ceintuurbaan in Amsterdam is eenvoudig te bereiken en biedt ruime parkeergelegenheid voor uw auto en ook uw fiets.

Wat is oud goud?

Oud goud omvat een breed scala aan gouden items, waaronder sieraden zoals ringen, oorbellen, kettingen, broches en hangers, naast unieke stukken zoals gouden piercings, munten, medailles, en zelfs gouden tanden en kiezen. Ook kunt u denken aan goudbaren verkopen en kleine goudstukjes, afgebroken van sieraden. Als u thuis goud heeft liggen dat u niet gebruikt, zoals in een la, kast of kluis dan biedt Goud Inkoop Amsterdam u de mogelijkheid dit te verkopen tegen een actuele inkoopprijs. Bij ons wordt de waarde van uw goud zorgvuldig en transparant bepaald, zodat u verzekerd bent van een eerlijke deal.

Inkoop van oud goud

oud verkopen? Bij ons bent u aan het goede adres. Ons bedrijf in Amsterdam is gespecialiseerd in de inkoop van goud. Wilt u oud goud of sloopgoud verkopen, dan maakt het niet uit om welke sieraden het gaat: gouden ringen, gouden armbanden, gouden kettingen, gouden oorbellen of sloopgoud dat als edelmetaal een bepaalde waarde vertegenwoordigt. Goud verkopen in Amsterdam doet u bij een van de betere adressen. U kunt tijdens de openingstijden gewoon binnenlopen; wij adviseren u graag goed voor we gaan taxeren en tot de aankoop van goud overgaan. Goud inkoop is voor ons een vertrouwenskwestie; als onze klanten (oud) goud verkopen, hebben ze recht op een deskundige en eerlijke waardebepaling.

Gebroken of stuk

Goud Inkoop Amsterdam staat bekend als een vertrouwde adres voor iedereen die zijn goud wil verkopen, waaronder ook sieraden die beschadigd of defect zijn. Onze expertise omvat een breed scala aan gouden voorwerpen van sieraden tot munten en meer, ongeacht hun conditie. Wij waarderen de emotionele en financiële waarde die uw gouden stukken kunnen vertegenwoordigen, of ze nu sentimentele erfstukken zijn, stijlen uit vervlogen tijden of items die simpelweg uit de mode zijn geraakt. Bij Goud Inkoop Amsterdam streven we ernaar om u niet alleen een marktconforme prijs voor uw gouden items te bieden, maar ook een ervaring die gekenmerkt wordt door integriteit en transparantie.

Hoe kan ik oud goud verkopen?

U bent van harte welkom om zonder enige verplichting met uw oud goud langs te komen. Bij ons wordt elk stuk goud met de grootste zorg en aandacht behandeld door een team van deskundigen. Zij zijn uitgerust met state-of-the-art technologieën en geavanceerde beoordelingstechnieken om de echte waarde van uw gouden items te bepalen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u een vergoeding ontvangt die recht doet aan de intrinsieke waarde van uw goud.

Met zorg oud goud beoordeeld

We begrijpen dat elk stuk goud uniek is en mogelijk een bijzondere betekenis voor u heeft. Daarom nemen we de tijd om elk item zorgvuldig te onderzoeken, rekening houdend met factoren zoals gewicht, zuiverheid en marktwaarde op dat moment. Deze grondige aanpak zorgt ervoor dat u een transparante en eerlijke prijs krijgt aangeboden.

Discreet en transparante verkopen

Bij ons staat integriteit voorop. We streven ernaar om u een helder en begrijpelijk inzicht te geven in hoe de waarde van uw goud wordt bepaald. Dit proces omvat een open dialoog waarin we alle aspecten van onze evaluatie met u delen, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Wat te doen met oude sieraden?

Of uw goud nu afkomstig is van erfstukken, oude sieraden die niet meer gedragen worden, of andere gouden voorwerpen, wij staan klaar om u te voorzien van een service die gebaseerd is op expertise, vertrouwen en klanttevredenheid. Breng uw goud vrijblijvend naar ons toe en ontdek de professionele en respectvolle manier waarop wij waarde toekennen aan uw kostbare bezittingen.

Waarde van oud goud

De prijs is afhankelijk van de volgende drie factoren.

  • Gewicht: het gewicht. Hoeveel gram weegt het?
  • Karaat: gehalte van goud. Hoeveel karaat is het?
  • Goudprijs: de prijs van goud. Welke dagprijs is goud vandaag?

Niet alles is goud wat er blinkt

De uitdrukking “niet alles wat blinkt is goud” geldt ook in de wereld bij oud goud verkopen. Bij Goud Inkoop Amsterdam NL richten wij ons uitsluitend op de inkoop van massief gouden items. Het is belangrijk om te weten dat vergulde sieraden, hoewel ze er misschien goud uitzien, niet door ons worden aangekocht. Wij zijn gespecialiseerd in echte, solide gouden stukken – van gouden sieraden verkopen tot andere gouden objecten. Als u overweegt goud te verkopen, zorg er dan voor dat uw items van massief goud zijn. Ons team staat klaar om de authenticiteit en waarde van uw gouden bezittingen te beoordelen, zodat u een eerlijke en transparante vergoeding krijgt voor uw kostbare goud.

Oud goud recyclen

Uw oud goud krijgt bij ons een nieuw leven door recycling, waarbij het wordt omgevormd tot nieuwe sieraden, maar ook goudbaren of gouden munten, ideaal voor investeerders. Naast de mogelijkheid om uw goud te verkopen, kunt u ook goud kopen of zilver kopen. Dit biedt een uitstekende kans voor zowel het verantwoord afstand doen van uw ongebruikte gouden items als het investeren in waardevolle metalen, waarmee u uw portfolio diversifieert of persoonlijke verzameling uitbreidt.

Kom direct langs

Om u zo snel mogelijk te helpen is het verstandig om vooraf uw goud te sorteren van anderen metalen zoals zilver. U kunt tijdens onze openingstijden zonder afspraak bij ons langskomen.