Discreet, snel en in een beveiligde omgeving uw GOUD VERKOPEN bij GOUD INKOOP AMSTERDAM
Al meer dan 23 jaar op de Ceintuurbaan 33 te Amsterdam

Goud verkopen zonder certificaat? Dat kan bij ons!

Stel u heeft bepaalde stukken goud en u overweegt dit nu te verkopen. Dan kan dat zeer eenvoudig bij ons in Amsterdam, ook zonder dat u hier een certificaat voor heeft. In dit artikel vertellen wij u daar graag meer over.

Waarom wel of geen certificaat
Het hebben van een certificaat om goud te verkopen kan erg handig zijn. Met name wanneer het gaat om goudstukken van een merk kan een certificaat een steentje bijdragen aan een soepele verkoop, maar bij ons kunt u ook zeer efficiënt goud verkopen zonder certificaat. Wij kopen namelijk ook goud in wanneer er geen sprake is van een certificaat is en dat betekent dat u sneller en makkelijker van uw goud af bent!

Voordelen goud verkopen zonder certificaat
Het kunnen verkopen van goud zonder over een certificaat te beschikken brengt verschillende voordelen met zich mee. Een groot voordeel is dat u in iedere situatie direct uw goud kunt verkopen zonder dat er een wachttijd is. In de meeste gevallen kunnen wij het goud direct in onze winkel toetsen en zo overgaan tot een transactie. Verder is het een groot voordeel dat wij u indien gewenst ook contant kunnen betalen. Bij een overschrijving op uw rekening kan het namelijk zo zijn dat het een aantal dagen duurt voordat u het geld binnen heeft. In onze situatie, waarbij u dus contant betaald krijgt, heeft u het geld direct en bent u ook direct van uw goud af. Er komt dus geen wachttijd bij kijken.

Hoe werkt het?
Goud verkopen bij ons is zoals gezegd erg eenvoudig. U kunt zonder afspraak bij ons langskomen voor een inkooptaxatie. De taxatie op de zaak is gratis en hierbij stellen wij vast wat uw goud in cash geld waard is. De waarde hangt onder andere erg af van hoeveel karaat goud het is. Dit geeft namelijk aan hoe zuiver het goud is. Indien u akkoord gaat met de prijs kan de verkoop direct gerealiseerd worden. U ontvangt directe betaling voor uw goud en u laat uw gouden sieraden of goudbaar bij ons achter. Benieuwd hoeveel wij u kunnen uitbetalen? Kom direct langs!