Discreet, snel en in een beveiligde omgeving uw GOUD VERKOPEN bij GOUD INKOOP AMSTERDAM
Al meer dan 23 jaar op de Ceintuurbaan 33 te Amsterdam

Waar kan ik veilig goud verkopen?

Als u van plan bent goud te verkopen, maar u weet nog niet zo goed waar u veilig goud kunt verkopen, dan bent u nu aan het juiste adres. De vraag waar veilig goud verkopen is nu immers zeer duidelijk beantwoord.

Veilig uw goud verkopen met identificatieplicht
Zoals gezegd, vragen veel mensen zich af waar veilig goud verkopen mogelijk is. Het antwoord op deze vraag is hier bij ons in Amsterdam. Het is nu namelijk mogelijk zeer efficiënt, maar vooral op veilige wijze uw goud te verkopen. Bij het verkopen van goud is identificatie, maar ook registratie verplicht. Tevens dit is in het kader van veiligheid. Via het systeem kan op deze manier altijd worden achterhaald wie goud heeft verkocht en of wordt heling voorkomen.

Een snelle taxatie
Wanneer u uw goud wilt verkopen is het uiterst begrijpelijk dat u wilt weten wat u hiervoor zult krijgen. De inkoopprijzen en de bedragen die u kunt krijgen verschillen. De goudprijs daalt en stijgt regelmatig. Wanneer u wilt weten wat u momenteel voor het goud dat u heeft kunt krijgen, kunt u gerust langskomen. Tijdens de uren dat we geopend zijn is een gratis taxatie altijd mogelijk. Bij de taxatie geeft u uw goud en wordt er snel gekeken hoeveel euro dit u oplevert. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken. Langskomen kan altijd, zolang de winkel geopend is.

Een veilige betaling
De betaling van onze kant naar u gaat ook altijd zeer veilig. U kunt zelf kiezen hoe u betaald wilt krijgen. U kunt het bedrag contant krijgen, maar het geld kan ook op uw rekening worden overgemaakt. Beide opties hebben hun voordelen. Veel klanten kiezen voor overboeking via de bank, omdat ze bijvoorbeeld niet met een groot contant bedrag over straat willen. Anderen hebben weer om een bepaalde reden direct contant geld nodig en vinden dit een efficiëntere en makkelijkere optie. De keuze is wat dit betreft dan ook aan u.

Goud veilig afleveren
Als u eenmaal heeft besloten voor goud verkopen, is de aflevering van het goud net zo veilig en efficiënt als het in ontvangst nemen van uw geld. Zoals gezegd krijgt u uw geld direct, maar ook het goud kunt u direct achterlaten. Het is niet nodig dat u bijvoorbeeld een andere dag terugkomt om de deal rond te maken. Alles kan ter plaatse worden geregeld en u bent volledig klaar met het proces wanneer u weer naar buiten loopt.

U bent altijd welkom om te komen kijken en eventueel het goud dat u heeft te laten taxeren. Zoals gezegd is een afspraak niet nodig. Ook voor al uw vragen kunt u uiteraard langskomen wanneer u wilt. Neem nu dus uw goud mee en kom langs voor een snelle taxatie!