Discreet, snel en in een beveiligde omgeving uw GOUD VERKOPEN bij GOUD INKOOP AMSTERDAM
Al meer dan 23 jaar op de Ceintuurbaan 33 te Amsterdam

Goud juwelen verkopen – hoe werkt dat precies?

Goud juwelen verkopen is iets dat aardig wat mensen willen. Het komt echter nog behoorlijk vaak voor dat men niet helemaal weet hoe het verkopen van goud in zijn werking gaat. Daarnaast weet men vaak ook niet erg veel over de voordelen van het verkopen van goud. Bij goud juwelen verkopen komt een bepaald proces bij kijken. Dit proces is niet erg ingewikkeld, maar het is wel van belang dat er geen stappen worden overgeslagen. Het direct verkopen van goud brengt daarnaast ook fijne voordelen met zich mee. Hieronder leest u daar wat meer over.

Voordelen direct uw goud verkopen
Uw gouden juwelen direct verkopen bij ons in de zaak zorgt dat u direct over het geld beschikt. Er zijn verschillende redenen waarom dat erg fijn zou kunnen zijn. Een mogelijkheid is bijvoorbeeld dat u onverwachtse kosten heeft die u moet betalen of dat u zeer onverwachts over met gaan tot een dure aankoop. Uw goud verkopen en direct geld ontvangen kan dan erg prettig zijn. Verder kan het ook zo zijn dat u door de jaren heen dusdanig veel goud heeft verzameld dat u er wel aan toe bent om een deel in te ruilen voor geld. Tevens is het een voordeel dat u uw goud nu verkoopt omdat de goudprijzen de afgelopen jaren enorm zijn gestegen. De kans dat u winst maakt is dus behoorlijk groot.

Welke stappen neemt u?
Bij het verkopen van uw gouden juwelen zijn er een aantal stappen die u zou moeten nemen:

STAP 1: 
Om te beginnen is het advies om al uw gouden juwelen thuis even bij elkaar te zoeken en een selectie te maken van wat u wilt verkopen. Vervolgens gaat u na of alles wat u voor zich hebt daadwerkelijk echt goud is. Er zijn meerdere manieren om hier achter te komen en keurtekens behoren vaak tot de meest betrouwbare manieren.

STAP 2:
Vervolgens kunt u met uw stukken goud naar onze winkel in Amsterdam komen. U kunt onze zaak zonder afspraak bezoeken, zolang het uiteraard maar valt onder de tijden dat we geopend zijn. U bent dan van harte welkom.

STAP 3:
Eenmaal aangekomen op de zaak is de belangrijkste stap de taxatie. Hierbij krijgt u van ons een prijs en dat is het bedrag dat we voor uw gouden juwelen kunnen betalen. Indien u dit een mooi bedrag vindt kunt u het goud per direct aan ons verkopen. De keuze hoe de betaling gerealiseerd wordt is aan u. U kunt direct cash het bedrag ontvangen, maar u kunt er tevens voor kiezen het geld op uw rekening te laten bijschrijven. Wel is het zo dat u verplicht bent zich te identificeren wanneer u goud aan ons verkoopt.

Het volledige proces is al met al dus erg simpel. U kunt uw goud juwelen verkopen op een efficiënte en snelle manier bij ons in de winkel. Kom nu langs voor een gratis taxatie!